Wie is Frans

Certificeringen

Mijn naam is Frans Boudesteijn.

Boudesteijn Financieel Advies en Coaching is een jong bedrijf, door mij opgericht.

Ik ben 50 jaar en inmiddels meer dan 28 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening.

Krimpenerwaard (Ouderkerk) is mijn woonplaats, maar ik kan worden ingezet in het hele land.

Dit vak heb ik leren kennen als adviseur en als leidinggevende in loondienst. Na 25 jaar heb ik ervoor gekozen om als zelfstandige aan het werk te gaan. Alle ervaring die ik tot op heden heb opgedaan stel ik graag ter beschikking om u en uw klant van dienst te zijn en ervoor te zorgen dat u maar ook uw klant een advies op maat krijgt.

Mijn streven is het beste advies te geven dat is afgestemd op de wensen en behoeftenvan uw klant.

Ik ben op interim basis in te huren voor advisering op het gebied van financiële dienstverlening, op termijn volgt een eigen adviespraktijk.